Burek sa mesom

Sastojci
  • 500gr kora za pitu
  • Šoljica vode
  • Šoljica ulja
  • Tri šoljice mleka
  • Kašičica soli

    Sastojci za fil

  • 150gr mlevenog mesa
  • Glavica crnog luka
  • malo soli i bibera

Priprema

  1. Pakovanje kora podelite na dva jednaka dela. U šerpici pomešajte mleko, vodu, ulje i so, pa zagrejte da se umlači. Izdinstajte luk i meso, posolite i pobiberite po ukusu.
  2. Okrugli pleh dobro podmažite, prvu koru stavite suvu, a ostale jednu po jednu umočite u zagrejano mleko i ostale tečne sastojke, pa složite u pleh.
  3. Kad potrošite polovinu kora, stavite meso, a zatim složite ostale kore, koje ćete prethodno takođe umočiti u mleko.
  4. Ostavite da odstoji pola sata, pa pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni dok ne porumeni. Služite toplo, uz jogurt.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Gibanica

Projara